Ara

Kurumumuz Koordinatörlüğünde yürütülen TransforMe adlı Erasmus+ KA210 projesi kapsamında Slovakya faaliyetine katılan kurum müdürümüz Selim Sorkun ,Eğitimci ve Öğrencilerimiz.

Kas

10 KASIM ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİMİZ

Şbt

Kurumumuzda Düzenlenen ve Narlıdere Kaymakamı Sayın; Suat DERVİŞOĞLU'nun katılımlarıyla ''2022 Kamu Hizmetlerinin Değerlendirilmesi ve 2023 Yılı Yatırım Planları Hedeflerinin Görüşülmesi'' ile ilgili toplantı yapıldı.

Ock

Kurumumuzda İlçemiz Muhtarlarına yönelik açılmış olan Aile Okulu Kursuna İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın;Murat ÇEVİK katılımlarını gerçekleştirdi ve İlçemiz Muhtarları ile kurs hakkında sohbet etti.

Kas

10 KASIM ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ÖLÜMÜNÜN 84.YILINI KURUMUMUZDA DÜZENLEDİĞİMİZ TÖREN İLE SAYGI VE MİNNETİMİZLE ANDIK.

Eyl

İlçemiz Köylerinde bilinçli tarım yapılabilmesi için Kurumumuz ve İlçe Tarım Müdürlüğü İşbirliği ile Güzelbahçe Payamlı köyünde açılan Zeytin Ağacı Budama Kursu açıldı.

Eyl

Ağu

Kurumumuzda İlçe Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı yapıldı.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Kapsamında Yıl Sonu Sergimizin Açılışı

Tem

Kaymakamız Bülent BAYRAKTAR, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Bahçesinde Düzenlenen Bayramlaşma Merasiminde, İlçe Protokolü Ve Daire Amirlerinin Bayramını Kutladı

May

Kurumumuzda ''TÜRK MUTFAĞI HAFTASI'' Kutlamaları çerçevesinde yapılan etkinlğimiz  Güzelbahçe Kaymakamımız Sayın ; Bülent BAYRAKTAR ve

Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın ; Murat ÇEVİK'in katılımlarıyla gerçekleştirildi.

May

Kurumumuz Bünyesindeki Anasınıfı Öğrencilerimiz ile ''Geri Dönüşüm Oyuncak Yapımı'' Etkinliğimizi Gerçekleştirdik.

May

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı boyunca Müdürlüğümüzce açılan kurslarda yapılan ürünler,merkez binamızda yer alan teşhir alanında sergilenmiştir.