Şbt

Aşçı Çırağı Kursumuzun Çalışmaları.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) işbirliğinde hazırlanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kılavuzu"na uygunluğu bakanlığımız Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi tarafından onaylanan okulumuzun almaya hak kazandığı "Okulum Temiz Belgesi", Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın;Murat ÇEVİK tarafından Kurum Müdürümüz Sayın; İbrahim KILIÇ'a takdim edilmiştir.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın;Murat ÇEVİK'e ve bu başarıda emeği geçen tüm paydaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederiz.

Kas

Kurumumuzda COVİD-19 Kapsamında Görevliler Tarafından Her hafta Merkez Binamıza,Sınıflarımıza ve Özellikle Anasıfımıza DEZENFEKTE işlemi yapılmaktadır.

Haz

Güzelbahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak Covid-19 (Yeni Corona Virüs) salgın süreci nedeniyle açamadığımız Öğretmen ve Usta Öğretici'lerimiz rehberliğinde Kursiyerlerimizin 2019/2020 öğretim yılı içinde hazırlamış oldukları çalışmalarının yer aldığı yıl sonu sergimizi ziyaretçilerimizle paylaşmak üzere Online Sergimizin ilk kısmı açılmıştır.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Öznur ÇETİN, ilköğretim ve ortaöğretim okul müdürleriyle toplantı gerçekleştirdi. Kurumumuzda gerçekleştirilen toplantıda sosyal mesafe kuralı ve maske kullanımına dikkat edilerek, uzaktan eğitim süreci ve EBA kullanımı gibi konular konuşuldu.

May

Güzelbahçe Halk Eğitimi Merkezi ve A. S. O Müdürlüğü olarak Koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında sağlık çalışanları ile kamu kurumları ve vatandaşlarının en fazla ihtiyaç duyduğu cerrahi maske üretimine başladık. Güzelbahçe Kaymakamı Sayın Hüseyin KULÖZÜ'nün önderliğinde Hastaları ve sağlık personellerini karşılıklı enfeksiyon geçişlerinden korumak amacıyla Nonwoven kumaştan üretilen maskeleriimizden ilk etapta 15 bin adet üretmeyi planlanlıyoruz... steril hale getirilen atölye ortamında başlattığımz çalışmaya destek veren ve gönüllü olarak atölyede çalışan İdareci öğretmen, usta öğretici, personel ve gönüllü vatandaşlarımıza teşekkür ederim.

Şbt

Kurumumuzda gerçekleştirilen "İlçe Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu " toplantısı, İlçe Kaymakamı Sayın;Hüseyin KULÖZÜ başkanlığında ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın;Öznur ÇETİN'in katılımlarıyla gerçekleşti.

Şbt

İlçemizin dinamiklerini harekete geçirecek proje konularının görüşüldüğü, Proje Çalışma Toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın;Öznur ÇETİN önderliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda ilçemiz için planlanan eğitim ile ilgili projelerin hayata geçirilmesi, takibi ve izlenmesi konuları görüşüldü. Sayın ÇETİN, "Güzelbahçe; bilim, sanat, spor ve kültür odaklı bir yarımada ilçesi olacak." sözleriyle toplantı sona erdi.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın;Öznur ÇETİN, Kurumumuzu ziyaret etti.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı ikinci döneminin sağlık,mutluluk ve başarı ile geçmesi temennisi ile kurumumuzdan ayrıldı.

Şbt

Hayat Boyu Öğrenme ve Planlama  ilçe toplantısı müdürümüz Sn. İbrahim Kılıç'ın sunumuyla gerçekleştirildi.