May

Kurumumuz Bünyesinde bulunan Anasınıfı Öğrencilerimizin 19 Mayıs Kutlamaları.

May

Güzelbahçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak Kütüphanemiz Faaliyete geçmiştir.

Nis

Okulumuz Öğretmenlerine Yönelik Erasmus+Proje Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Nis

Kurumumuz binasında Seramik ve Mozaik Köşeleri oluşturuldu.

Nis

Kurumumuz bünyesinde bulunan Anasınıfı öğrencilerimizin 23 Nisan Kutlamaları kapsamında hazırladıkları gösterilerini Kursiyerlelerimize,Velilerimize,İdaremiz ve Öğretmenlerimize kurumumuz bahçesinde gösterilerini sundular.

Mrt

Kurumumuz Bünyesinde bulunan Anasınıfı Öğrencilerimiz ''Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık'' projesi kapsamında yaptıkları çalışmaları ve geri dönüşüm ürünlerini sergilediler.

Mrt

Kurumumuzda yapılan ''Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Sergisi'' açılışımıza  Güzelbahçe Kaymakamımız Sayın;Bülent BAYRAKTAR,Eski Emekli Kaymakamımız Sayın;Hüseyin KULÖZÜ,

Garnizon Komutanı Sayın; Topçu Albay Feridun İŞLER,Güzelbahçe Ak Parti İlçe Başkanı Sayın;Ali Eşref DEMİR,Güzelbahçe CHP İlçe Başkanı Sayın; Çağlayan BİLGEN,

Güzelbahçe İlçe Sağlık Müdürü Sayın ;Semra İPER ve Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın;Murat ÇEVİK'in katılımları sağlandı.

Mrt

Kaymakamımız Bülent BAYRAKTAR, İlçe Protokolü, İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Murat Mücahit YENTÜR ve KKTC İzmir Başkonsolosluğu Eğitim ve Kültür Ataşesi Şebnem PEKDOĞAN ve Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÇEVİK kurumumuzu ziyaret ederek kursiyerler ile sohbet ederek yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi aldılar.

Mrt

Bütün Kadınların 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NÜ Kutluyor Eşitlik,Özgürlük ve Sağlıklı Mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.

İbrahim KILIÇ

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü

Ock

KADIN DESTEK PROGRAMI (KADES) Tanıtım Çalışmaları Kapsamında 05.01.2022 tarihinde saat 11.00-12.00 saat aralığında kurumumuz konferans salonunda tanıtım yapılacaktır.

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFI VE KURSLARIMIZIN KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR.

Haz

Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce 81 ilde ilk kez 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında kutlanmaya başlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası 01-07 Haziran tarihlerinde kurumumuzda düzenlenen kutlamalara Güzelbahçe Kaymakamı Sayın;Bülent BAYRAKTAR,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın;Harun YAZAR,İl Milli Eğitim Tesis Müdürü Sayın ; Nedim Sıtkı ŞADIR,Güzelbahçe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın;Murat ÇEVİK,Güzelbahçe Halk Eğitimi ve A.S.O Müdürümüz Sayın; İbrahim KILIÇ,Tüm Güzelbahçe halkımız ve kursiyerlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Mrt

TÜM KADINLARIMIZIN DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN..